Redimensionare bijuterii

Unul dintre principalele motive pentru care unele bijuterii ajung să nu mai poată fi purtate, este faptul că acestea nu mai au dimensiunea potrivită.

Pot fi bijuterii moștenite, verighete care nu se mai potrivesc după un număr de ani sau poate o persoană dragă a vrut să îți facă o surpriză, dar nu a știut dimensiunea potrivită ție pentru bijuteria aleasă. Indiferent de situație, există o soluție: redimensionarea bijuteriilor. Este un serviciu pe care noi, casa de bijuterii Zehava, îl oferim oricărei persoane care are nevoie.

Poate și tu ai în colecția ta o bijuterie care nu ți se mai potrivește sau poate ai primit ca și cadou un inel cu o dimensiune nepotrivită ție. Cu toate acestea, nu ai de ce să te îngrijorezi, echipa de bijutieri Zehava poate reda funcționalitatea bijuteriilor dragi ție. Le vei putea purta din nou cu bucurie, în loc să le ții ascunse și să le dai uitării.

Putem redimensiona inele de logodna, verighete, brățări și orice altă bijuterie dorești, indiferent dacă aceasta a fost achiziționată din magazinele Zehava sau din altă parte.

Ne poți contacta prin e-mail (office@zehava.ro) sau prin telefon 0754.037.737, dacă ai anumite întrebări sau poți veni direct în showroomul Zehava.

Așteptăm cu bucurie să îți oferim din nou posibilitatea să porți bijuteriile dragi ție!