Plata unei bijuterii noi cu aurul din bijuteriile vechi

Ne-am propus să le oferim clienților noștri toate modalitățile posibile de a valorifica bijuteriile vechi pe care le dețin și pe care nu le mai pot purta, din diverse motive.

Pe de o parte oferim serviciul de refolosire a aurului vechi în recrearea unei bijuterii noi, iar pe de altă parte, oferim și posibilitatea de a plăti o bijuterie nouă achiziționată din magazinele Zehava cu aur din bijuterii vechi. Vom calcula valoarea acestui aur la cursul BNR din ziua tranzacției.

Așadar, dacă deții în colecția ta bijuterii vechi pe care nu le mai poți purta și nu știai cum le poti valorifica, noi avem soluția pentru tine. Vino cu aceste bijuterii în showroomul Zehava, alege ce bijuterie nouă îți dorești și poți plăti o parte din valoarea acesteia cu aurul pe care îl deții din bijuteriile vechi.

Pentru a beneficia de acest serviciu, ne poți contacta prin e-mail (office@zehava.ro sau prin telefon 0754.037.737, daca mai ai întrebări, sau poți veni direct în showroomul Zehava.

Ne bucurăm să îți oferim această posibilitate de valorificare a aurului vechi și te așteptăm cu drag să achiziționezi o nouă bijuterie din magazinul nostru!