Zehava (Zeh-hah-vah) are o origine ebraică și înseamnă "cea de aur", definită ca fiind: realizată manual ca în vechime, dar concepută pentru zilele de aur care urmează - Daniel Teashala, fondator și maestru în bijuterii fine.

Procesul nostru


De la prima scanteie a imaginatiei, trecand prin trasarea schitelor si parcurgand procesul meticulos de fabricatie sau sculptare, fiecare etapa contribuie la creatia noastra finala. Pietrele, dispuse cu grija, aduc unicitatea, iar slefuirea atenta completeaza perfectiunea. In acest proces fascinant, transformam viziunile in realitate, iar rezultatul final straluceste prin atentia noastra la detalii.

CONCEPT


An idea is born. Often inspired by the goal ofmaking its final wearer feel confident, this iswhere it all begins.

SKETCH


Before forming our pieces. We sit down tosketch each piece’s shape, style, and texture.

FORM


Depending on the piece, we’ll carve thedesign into jewelers wax and then cast it in14k -18k gold. Others are hand-fabricated out of14k -18k gold.

SET


If our piece includes stones, they’ll be delicatelyand securely set in house with diligent care.

POLISH


A final polish gives our pieces a luminous,natural shine — ready to be worn and re-worn foryears to come.

Daniel Teashala

Daniel Teashala

Salut, sunt Daniel Teashala, călător în lumea bijuteriilor și fondatorul casei Zehava, unde creez nu doar accesorii, ci adevărate opere de artă. Inspirat de diversitatea oamenilor și experiențele mele în toata Europa, am ales să aduc în prim-plan nu doar diferitele culturi, ci mai ales individualitatea extraordinară a fiecărui individ.

Atunci când sculptez bijuterii din aur și platină destinate femeilor, nu doar că celebrez individualitatea, ci și omagiez feminitatea într-o manieră cu totul unică. Îmi propun să creez nu doar bijuterii, ci amulete ale identității personale, pietre prețioase strânse din toate colțurile lumii, ce vibrează sub semnul originalității.

Ceea ce mă motivează este dorința de a vedea femei răvășite la vederea pieselor mele, captivate de strălucirea și eleganța acestora. Este o călătorie creativă pe care o încep împreună cu fiecare client, discutând, ascultând și înțelegând în profunzime personalitatea și visurile acelei femei.

Ador să aduc la viață povești prin bijuterii, fiecare detaliu fiind o notă într-un poem de frumusețe. În atelierul meu, elementele din Natură se transformă în opere armonioase, iar pietrele rare devin martorii unei călătorii unice. Mă las inspirat de frumusețea naturală, iar în creațiile mele caut să transpun acea perfecțiune și eleganță pe care o găsesc în minunile naturii.

Este o onoare să lucrez cu elemente rare și unice, oferindu-le o nouă viață în bijuterii care vor însoți ființe la fel de frumoase și fermecătoare. Cu fiecare piesă, invit la o călătorie în lumea frumosului și a individualității, transformând visurile și aspirațiile fiecărei femei în bijuterii de o frumusețe nemuritoare.

Toate bijuteriile sunt create și lucrate manual
cu dragoste în București.

Intentie

Intentie

La ZEHAVA, fiecare bijuterie e unică, făcută cu dragoste și intenție. Ne propunem să schimbăm energia ta în mod pozitiv prin creații handmade. Cu aur real, diamante și pietre rare, vrem să creăm bijuterii de patrimoniu, menite să dureze. Încurajăm femeile să aibă așteptări înalte și să creeze standarde pentru felul în care merită să fie tratate. Suntem recunoscători pentru comunitatea noastră pasionată, ce împărtășește iubirea pentru produse fine și rare. Bijuteriile noastre nu sunt doar accesorii, ci adevărate opere de artă ce au influențat viețile a mii, și în cele din urmă, milioane de oameni.

Misiune

Misiune

ZEHAVA redefinește bijuteriile fine, transformându-le dintr-o alegere exclusivă pentru evenimente speciale într-o opțiune de zi cu zi, accesibilă. În spiritul unei căsnicii fericite, combinăm tradiția, inovația, conștiința și o atitudine plină de bucurie pentru a oferi produse și experiențe de cea mai înaltă calitate. Fiecare piesă ZEHAVA promite să aducă unicitate prin aspectul său "crud", inspirat de bijuteriile etiopiene, și prin alegerea atentă a pietrelor prețioase și designului, făcând fiecare bijuterie o expresie vibrantă a emoțiilor tale.

Calitate si Transparenta

Calitate si Transparenta

Piesele noastre îmbină designul clasic atemporal cu o notă modernă și cea mai înaltă calitate, incluzând diamante, pietre prețioase și aur obținute în mod sustenabil și etic. Fiecare bijuterie ZEHAVA este creată pentru a deveni o moștenire, fiind gândită să fie purtată zilnic și transmisă cu mândrie din generație în generație. Colaborăm strâns cu furnizori care călătoresc în întreaga lume în căutarea celor mai deosebite și rare pietre prețioase. Fiecare diamant și gemă ZEHAVA este achiziționat la comandă, asigurând astfel autenticitate și unicat pentru fiecare client. Scopul nostru este să creăm produse de calitate, rezistente în timp și demne de a fi transmise dintr-o generație în alta.

Intretinere Bijuterii

Intretinere Bijuterii

Fiecare bijuterie ZEHAVA este o operă unică sculptată cu grijă. Folosim aur de cea mai înaltă calitate, între 14 și 18 karate, în combinație cu diamante, safire, smaralde, rubine, acvamarin, turmalin, morganit, tanzanit... și multe altele. Materialele prețioase necesită o atenție meticuloasă pentru a-și păstra starea atemporală. Pregătim bijuteriile noastre așa cum ne place șampania: extra uscate. Recomandăm să le scoți înainte de duș, înot sau activități intense. Cu ZEHAVA, ai mereu la dispoziție un consultant de bijuterii gata să răspundă întrebărilor tale. Pentru instrucțiuni detaliate de îngrijire, ne poți contacta la office@zehava.ro.

Garantie

Garantie

Fiecare bijuterie ZEHAVA este însoțită de o garanție pe viață și servicii gratuite de întreținere. Credem cu tărie în calitatea lor excepțională și ne asumăm responsabilitatea de a păstra strălucirea și funcționalitatea lor de-a lungul întregii vieți. Indiferent de situație - de la pierderea strălucirii pietrelor prețioase la redimensionarea inelelor de logodnă sau de nuntă - suntem aici pentru a vă oferi serviciile necesare pentru ca bijuteriile ZEHAVA să rămână mereu remarcabile. Contactați-ne la office@zehava.ro sau la 0754.037.737, sau vizitați boutique-ul ZEHAVA din Constantin Esarcu 1, București.

Concierge

Concierge

Suntem aici pentru tine 24/7. Ai nevoie de ajutor în personalizarea inelului sau la upgrade-ul unui cadou special? Vrei să găsești ceva perfect pentru persoana care pare să aibă totul? Consideră-ne consilierul personal de bijuterii, cu experiență și bunuri pentru a realiza totul. Scrie-ne la office@zehava.ro.