Refolosirea aurului din bijuteriile vechi

La Zehava, sustenabilitatea pătrunde și în lumea bijuteriilor.

Poate deții bijuterii moștenite din partea familiei, dar pe care nu le mai poți purta sau ți se par învechite și demodate. În acest caz, poți crea un nou design alături de bijutierii noștri.

Vom folosi aurul din bijuteriile pe care nu le mai porți pentru a le oferi o formă actuală în atelierul Zehava și vom stabili împreună ce putem realiza cu aurul vechi. Manopera poate fi achitată în bani sau parțial din aurul adus la schimb.

In acest fel, poți păstra moștenirea de familie, dar într-o formă actuală, astfel încât să și poți purta cu drag acea bijuterie

Dacă ai astfel de bijuterii în colecția ta, te așteptăm cu ele în showroomul Zehava să vedem cum le putem pune în valoare mai bine pentru tine. Dacă ai deja o idee clară pentru o bijuterie nouă, poți veni cu o schiță sau te poți consulta cu bijutierii noștri, față în față.

Pentru a beneficia de acest serviciu, ne poți contacta prin e-mail (office@zehava.ro) sau prin telefon 0754.037.737, daca mai ai întrebări, sau poți veni direct în showroomul Zehava.

Așteptăm cu entuziasm să creăm împreună o bijuterie nouă pentru tine!