Montura pietrelor pretioase sau semi-pretioase

Bijuteriile care au montate pietre prețioase sau semi-prețioase, în special inelele și cerceii, sunt piese care necesită o atenție și îngrijire mai deosebită.

Datorită purtării acestora timp îndelungat, în anumite situații, se poate întâmpla ca aceste pietre să nu mai stea la fel de bine fixate și apare riscul de a fi pierdute în orice moment.

Dacă ai o bijuterie cu pietre prețioase care observi că se mișcă mult prea ușor, ar fi bine să mergi cu aceasta la un bijutier din timp. Remontarea acestor pietre este de obicei o procedură foarte simplă și deloc costisitoare, iar realizată la timp, te ajută să îți păstrezi bijuteria intactă, la fel ca la început.

Echipa de bijutieri Zehava te poate ajuta cu siguranță să îți salvezi bijuteria preferată.

Pe de altă parte, dacă vrei pur și simplu să aduci o înfățișare nouă acelei bijuterii, există și posibilitatea să îți înlocuim piatra existentă cu una nouă, după preferințele tale. Astfel, poți păstra o parte din bijuteria inițială și în același timp îi dai un aspect cu totul nou și diferit.

Indiferent de ceea ce îți dorești, noi te putem ajuta. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi prin e-mail (office@zehava.ro) sau prin telefon 0754.037.737, dacă ai anumite întrebări sau poți veni direct în showroomul Zehava.

Îți punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pentru a-ți salva sau reînnoi bijuteria preferată!