Curatare si slefuire bijuterii

Ai observat cumva că unele bijuterii din colecția ta nu mai au aspectul de altă dată?

Pietrele și-au pierdut luciul? Metalul inelelor sau cerceilor este zgâriat?

Nu lăsa aceste mici inconveniente să te facă să uiți de aceste bijuterii și să nu le mai porți. Bijutierii noștri te pot ajuta să dai o înfățișare proaspătă pieselor tale de suflet mai repede și mai simplu decât crezi.

Bijuteriile prețioase, fie că sunt primite cadou, cumpărate de tine sau primite ca și moștenire, au cu siguranță o valoare materială importantă și o valoare sentimentală inestimabilă. Nu sunt lucruri pe care le poți înlocui cu ușurință, nu poți cumpăra din nou o bijuterie deosebită, oferită din toată inima de către o persoană importantă din viața ta.

Dacă te gândești că timpul le-a afectat în mod iremediabil, află că lucrurile nu stau deloc așa. Echipa noastră de bijutieri a reușit de-a lungul anilor să redea strălucirea tuturor bijuteriilor considerate prea învechite pentru a mai putea fi purtate. Tocmai aceasta este frumusețea unei bijuterii cu adevărat prețioase, niciodată nu își pierde valoarea, indiferent de câți ani a fost creată și purtată.

Prin serviciul nostru de curățare și șlefuire reușim să redăm întotdeauna aspectul inițial oricărui tip de bijuterie. Ne poți contacta prin e-mail office@zehava.ro sau prin telefon 0754.037.737, dacă ai anumite întrebări sau poți veni direct în showroomul Zehava.

Te așteptăm cu drag pentru a reda frumusețea și strălucirea bijuteriilor tale de suflet!