Personalizare

Design personalizat pentru orice tip de bijuterie doresti


Descoperă arta personalizării la Zehava și transformă ideile tale în bijuterii unice, create manual pentru a reflecta autenticitatea și eleganța ta.

O bijuterie creată ținând cont de preferințele și trăsăturile persoanei care o va purta, va fi cu siguranță un cadou extrem de bine apreciat. Bijuteria respectivă va ocupa întotdeauna un loc special în colecția și sufletul acelei persoane.

Bijuteria personalizată este mai mult decât o simplă bijuterie. Este o piesă inestimabilă ca și valoare, iar persoana care primește o astfel de creație va simți aprecierea, dragostea și atenția celui ce i-o oferă.

Fie că este un inel de logodnă, o verighetă sau un cadou special, în câteva săptămâni comanda este finalizată.

Fie că este un inel de logodnă, o verighetă sau un cadou special, eu, Daniel Teashala, fondatorul casei de bijuterii Zehava și creatorul pieselor, te pot consilia și împreună putem crea bijuteria pe care dorești să o oferi persoanei speciale din viața ta.

Pornind de la ideile și dorințele tale realizăm o schiță, iar eu te ajut să o aduci la viață în cel mai scurt timp posibil. Piesa respectivă va fi creată manual, din materiale și pietre prețioase certificate, din surse conflict-free.

Bijuteria unicat este ceea ce mă reprezintă, iar obiectivul meu este să creez pentru tine piesa perfectă.

Dacă te gândești să oferi o bijuterie unică și specială unei persoane deosebite din viața ta, te invit să mă contactezi prin e-mail (office@zehava.ro) sau la telefon (0754 037 737) pentru a stabili o discuție sau chiar o întâlnire în showroom-ul Zehava.

Te aștept cu drag!