Ce spui de Valentine’s Day?

Ce spui de Valentine’s Day?

Fie că este vorba de Ziua Îndrăgostiților împrumutată de peste ocean sau de ziua autohtonă de Dragobete, nevoia de a declara dragostea nu are nevoie de traducere și nici de apartenență.

În ultimii ani, la Zehava, am descoperit că în spatele acestor sărbători se ascunde mai mult decât un plan de marketing bine pus la punct. Se ascunde nevoia reală a fiecăruia dintre noi de a transmite sentimentele persoanei iubite. Timp de 9 ani, au călcat pragul Zehava domni (și doamne) în căutarea cadoului care să exprime un mesaj simplu, dar greu de așezat în doar câteva cuvinte. Am învățat, odată cu ei, să lucrez la obiectul perfect: cu un design curat și simplu, dar suficient de complex încât să prindă esența mesajului.

Cum poți să spui, din când în când, persoanei iubite lucruri de genul “Mulțumesc că ești lângă mine”? Cum poate un îndrăgostit să spună “Vreau să fii lângă mine pentru tot restul vieții” și să creeze dintr-un simplu moment o amintire pentru toată viața? O cerere atât importantă are nevoie de un suport la fel de puternic.

Așa că am folosit experiența și intuiția noastră și am creat o colecție specială cu bijuterii curatoriate pentru aceste două zile care sărbătoresc iubirea în orice formă a ei.

Am ales câteva perechi de cercei care se numără printre piesele bestseller Zehava oferite cadou. Bijuterii versatile, ce pot fi purtate oricând și care se mulează oricărui stil.

Am introdus și câteva inele noi cu pietre spectaculoase care nu au nevoie de introduceri. Inele ce pot fi combinate ușor cu alte bijuterii, dar mai ales, inele importante pentru declarații importante.

Și pentru că și noi vrem să ne mărturisim sentimentele, am ales să o facem printr-o reducere de 15%.

Toate comentariile

Lasă un comentariu

Product added to compare.