Metode de plată

 

Zehava (Zehava.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Zehava va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Toate prețurile prezente pe site includ TVA (19%), iar cheltuielile aferente transportului sunt suportate de Zehava.

2. Plata prin transfer bancar (ordin de plată)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata. Zehava va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Toate prețurile prezente pe site includ TVA (19%), iar cheltuielile aferente transportului sunt suportate de Zehava.

3. Plata online – EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina si veți fi direcționat către pagina securizată de plata EuPlatesc.ro.

Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că EuPlatesc.ro nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare.

În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Sistemul EuPlatesc.ro accepta la plată cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele Zehava.

Zehava va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Toate prețurile prezente pe site includ TVA (19%), iar cheltuielile aferente transportului sunt suportate de Zehava.

Product added to compare.