Zehava, un tărâm al iubirii și fericirii eterne

 

Sunt Daniel Teashala și sunt fondatorul casei de bijuterii Zehava, precum și creatorul pieselor. Trăind în diverse colțuri ale Europei, am observat că nu doar popoarele sunt diferite, ci mai ales oamenii în sine. Atunci când am ales să creez bijuterii din aur sau platină pentru femei, m-am gândit să celebrez prin asta individualitatea, de care sunt absolut fascinat și să aduc un tribut feminității.

Colecționez pietre prețioase din toată lumea cu gândul că bijuteria unicat este ceea ce vreau să mă reprezinte. Îmi doresc să văd chipuri de femei uluite la vederea pieselor mele, de care să se îndrăgostească instantaneu și iremediabil. De aceea, discut și mă consult mult cu persoana, care îmi comandă o bijuterie, un inel de logodnă, de exemplu. Vreau să știu cât mai multe lucruri despre personalitatea și gusturile femeii, ce va purta inelul, având în vedere că este o piesă de suflet, ce va sta în colecția ei personală toată viața. De fapt, este vorba despre o călătorie creativă, pe care o inițiez împreună cu clientul meu în căutarea acelui detaliu unic, menit să ofere piesei semnificația dorită.

Iubesc să folosesc elemente din Natură, pietre și metale, într-o îmbinare arminioasă, ca un omagiu adus naturii care ne înfrumusețează permanent viețile. Mă inspir de la Natură și sunt fascinat de perfecțiunea și frumusețea ei, detalii pe care mă străduiesc să le transfer și creațiilor mele. Mă simt privilegiat să lucrez cu elemente naturale rare, unice și atât de seducătoare, pe care să le dedic unor ființe la fel de frumoase și fermecătoare.

Product added to compare.