Inel logodnă aur galben 18K cu safir natural albastru deschis

Inel Logodnă Aur 18K cu Safir

1350 lei

Inel fermecător cu safir albastru natural, montură tip flush. Aceasta este o bijuterie delicată care poate fi purtată de șine stătătoare dacă ai o dispoziție minimalistă sau combinată cu alte Inele pentru un efect mai îndrăzneț atunci când vrei să îți arăți bijuteriile preferate. Vizualizează celelalte produse care pot crea un cocktail perfect de Inele.

*Bijuteriile sunt disponibile la acelasi pret, cu material la alegere intre aur alb, aur galben sau aur roz. Pentru a afla pretul cu material de 14K sau 18K scrieti-ne un e-mail la office@zehava.ro cu numele produsului despre care vreti sa aflati mai multe informatii.

*Primim aur la schimb pe care il evaluam la cursul oficial BNR din ziua comenzii. Contravaloarea lui se va scadea din pretul produsului ales.

*Putem crea bijuterii la cererea clientului cu dimensiuni sau specificații modificate fata de modelele de pe site sau cu alte pietre la alegere. Nu ezitati sa ne scrieti un e-mail la office@zehava.ro pentru orice intrebari sau sugestii.

*Bucurati-va de garantia pe viata (curatare, polisare, inlocuire pietre) pentru toate bijuteriile Zehava.

SKU: ZJR185_SMALLSAFIR Categories:,
Ghid pentru marimi inele
Compare

Materiale: aur Galben 18K
Piatră: safir Albastru natural (alte pietre disponibile la cerere)
Safir: 0.03 carate
Caliatate safir: very, very beautiful color
Greutate aur: 1.5 grame
Lățime Inel: 1.15 mm

Additional Information

finisaj

Lustruit

prindere

Bezel

material

Aur galben

culori

Albastru

pietre

Safir

forma-pietrei

rotundă

Reviews

There are no reviews yet.