Brățară aur galben 14K, perlă naturală și smaralde

Brățară Aur 14K, Perlă și Smaralde

2257 lei

Brățară delicată din aur galben 14K cu smaralde și perlă naturală, care se înfășoară natural în jurul încheieturii tale. Verdele viu al Smaraldelor contrastează cu aurul glaben, iar perla albă adaugă o notă de energie acestei brățări. Poart-o în fiecare zi și adaugă o notă de feminitate ținutei tale de bușiness. Mecanismul de închidere flexibil îi permite să fie adaptată oricărei încheieturi.

*Bijuteriile sunt disponibile la acelasi pret, cu material la alegere intre aur alb, aur galben sau aur roz. Pentru a afla pretul cu material de 14K sau 18K scrieti-ne un e-mail la office@zehava.ro cu numele produsului despre care vreti sa aflati mai multe informatii.

*Primim aur la schimb pe care il evaluam la cursul oficial BNR din ziua comenzii. Contravaloarea lui se va scadea din pretul produsului ales.

*Putem crea bijuterii la cererea clientului cu dimensiuni sau specificații modificate fata de modelele de pe site sau cu alte pietre la alegere. Nu ezitati sa ne scrieti un e-mail la office@zehava.ro pentru orice intrebari sau sugestii.

*Bucurati-va de garantia pe viata (curatare, polisare, inlocuire pietre) pentru toate bijuteriile Zehava.

SKU: ZJB152 Product Category:
Compare

Materiale: aur Galben 14K
Piatră: Smaralde și perlă natural (alte pietre disponibile la cerere)
Smaralde: 0.12 carate
Perlă– 9.27 mm
Calitatea pietrelor: Smaralde verde aprins
Montură: bezel
Greutate aur: 4.16 grame

Additional Information

finisaj

Mat

prindere

Bezel

material

Aur galben

culori

Verde

pietre

Perla, Smarald

forma-pietrei

rotundă

Reviews

There are no reviews yet.