Serviciul nostru este complet personal din momentul în care ne contactezi.

Discutăm ideea designului și o aducem la viață.

Fie că este un inel de logodnă, o verighetă sau un cadou special, în câteva săptămâni comanda este finalizată.

Toate piesele sunt create de mână și diamantele provin din sursele cerute de către client.

Design și concept

Propriul tău design personalizat începe cu o întâlnire cu Daniel Teashala la showroom-ul Zehava, la telefon sau pe email. Schița este creată pe baza ideilor și dorințelor clientului și cu consultanța artistului. Totul este posbil în această etapă: opțiunea de a alege diamant conflict-free sau o pietră prețioasă specială.

Cotația

Există mai mulți factori care influențează prețul bijuteriilor: conceptul, design-ul, pietrele prețioase sau semiprețioase, metalul ales (aur de 14 sau 18 carate, alb, galben sau roz) și mărimea. Transparența este principiul care definește Zehava, așa că întreg procesul include toate detaliile necesare.

Aprobarea și producție

Înainte de a începe procesul de producție, clientul acordă aprobarea finală, împreună cu un avans. Artizanul începe prin a finisa și lustrui metalul ales, urmând montura pietrelor prețioase alese. Clientul Zehava primește consultanță la fiecare pas.

Livrare sau ridicare comandă

Odată ce este creată, bijuteria-unicat este împachetă într-o cutie lucrată manual și livrată direct către destinatar. Tot acum este finalizat și procesul de plată.