IMG_0003-Edit-large_1600

Inel Aur Alb 14K cu Safire

1750 lei

O poveste persană spune că Pământul s-ar sprijini pe un safir uriaș, care ar reflecta Albastrul său infinit asupra cerului, pentru a ne bucura de seninătate, liniște și pace sufletească. Inelul din aur Alb 14K cu safire naturale va fi apreciat pe deplin de o persoană dragă ție, în ochii căreia vrei să vezi adesea seninătatea adînc Albastră a infinitului.

*Bijuteriile sunt disponibile la acelasi pret, cu material la alegere intre aur alb, aur galben sau aur roz. Pentru a afla pretul cu material de 14K sau 18K scrieti-ne un e-mail la office@zehava.ro cu numele produsului despre care vreti sa aflati mai multe informatii.

*Primim aur la schimb pe care il evaluam la cursul oficial BNR din ziua comenzii. Contravaloarea lui se va scadea din pretul produsului ales.

*Putem crea bijuterii la cererea clientului cu dimensiuni sau specificații modificate fata de modelele de pe site sau cu alte pietre la alegere. Nu ezitati sa ne scrieti un e-mail la office@zehava.ro pentru orice intrebari sau sugestii.

*Bucurati-va de garantia pe viata (curatare, polisare, inlocuire pietre) pentru toate bijuteriile Zehava.

Ghid pentru marimi inele
Compare

Greutate: 2,23 grame

Calitate safire naturale: 0,08 ct.

Latime: 2,5mm

Groșime: 1,8mm

Additional Information

pietre

Safir

material

Aur alb

Reviews

There are no reviews yet.