Despre

Zehava este o casă contemporană de bijuterii care a luat naștere în 2008, la inițiativa lui Daniel Teashala. Artizan îndrăgostit de meseria sa, creează fiecare bijuterie în parte, astfel că nicio piesă nu este identică cu cealaltă. Procesul manual prin care fiecare parte de material trece ca să devină o bijuterie este definitoriu pentru universul creativ Zehava.

Conceptul nostru se identifică cu femeia care își construiește și își asumă stilul personal. Cea care poartă bijuteria și nu invers, cea care nu are teamă să-și exprime viziunea artistică altfel decât o fac ceilalți. Independentă de tendințe, bijuteria Zehava rămâne fidelă unui stil atemporal și artizanal.
  1. Zehava_BijuteriiPersonalizate_Pasul2-570x400
  2. imag2308

Misiune

Zehava explorează lumea bijuteriei unicat, creată de mâna unui artizan din materiale de înaltă calitate. Mai mult decât un ornament, bijuteria unicat devine o investiție simbolică și emoțională.

Pentru noi, frumusețea nu se naște doar dintr-un metal bine finisat, ci din alăturarea organică a unui metal cu pietra potrivită. Atelierul devine spațiul alchimiei, unde ideea este topită în aur și întregită cu pietre prețioase.

Zehava, precum fondatorul său, este un brand multicultural care reflectă influențe din toate colțurile lumii și care spune povestea unui univers fără bariere. Una dintre cele mai populare colecții de verighete a brandului sărbătorește România, folosind motive tradiționale din istoria și arhitectura țării.